logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
avdt4cxm  
#1 Posted : Wednesday, March 25, 2020 1:05:09 PM(UTC)
avdt4cxm

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/25/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.prodirectorun.com/

UserPostedImage


Deze Puma Schoenen Dames de schoen aan in twee zomerse kleurstellingen, met een all-over suède materiaal bovenop de dikke rubberen zool. De schoen komt in "Rose / White" en heeft een bovenwerk van premium suède, compleet met tonale veters en PUMA’s witte details aan de zijkant. Naast de roze tint, komt de sneaker ook in een beige "Dawn / White" iteratie gemaakt van hetzelfde premium suède materiaal.


Geïnspireerd door Puma Schoenen 2020 de zwart-witte make-up die synoniem is aan zijn kenmerkende podiumpersoonlijkheid en KISS's multi-platina-album Animalize, is het suède basismateriaal gegraveerd met zebraprint en zilverleer Formstrip. Deze sneakers met rode leren hak en gebroken witte buitenzool zijn bepalend voor degenen die tracks maken met punk van Paul Stanley-kant.


Om nog meer magie aan de feestdagen toe te voegen, heeft Puma Schoenen Blauw zijn kenmerkende schoen versierd met een opvallende versiering ter ere van het 50-jarig jubileum van de sneaker. De Formstripe aan de zijkant is bedekt met een strook zilverachtige stof met tonnen glinsterende Swarovski-kristallen erin, zodat je bij elke draai glinstert. De rest van het bovenwerk is daarentegen zwart, met metallic zilvergestempelde PUMA-logodetails op de zijkant en hiel en een witte tussenzool om te voltooien.


De Puma Suede Platform Trace Beige heeft een fluweelachtig suède bovenwerk met het klassieke Pepsi-Cola-logo in wit en blauw over een ton sur ton Formstrip bovenop een doorschijnende tussenzool. Het Pepsi-logo in zilver is in reliëf op de hiel, terwijl PUMA- en Pepsi-branding op de tongen zijn gestikt. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen met de merkkleuren Pepsi, Clean Blue / Puma Silver en Puma Black / Puma Silver. Om de look compleet te maken, bevat de collectie bijpassende broeken, T-shirts en hoodies.


https://www.schoenensize.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.