logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
0i9w9la7  
#1 Posted : Tuesday, June 23, 2020 11:06:02 AM(UTC)
0i9w9la7

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/23/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.allinboost.com/

UserPostedImage


Adidas Schoenen Blauw is van plan hun Ultra Boost-assortiment uit te breiden, en de volgende is een geheel nieuwe, schone versie van de Ultra Boost 2019. Dit aanbod heeft een wit en zwart Primeknit-bovenwerk in combinatie met een doorschijnende veterkooi. Volt benadrukt de schoen op zijn hielclip, aangevuld met een schone White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Elke take komt gekleed in een zwart-wit, waardoor de meest opvallende verschillen aan de bovenste accenten worden overgelaten. Mid-foot kooien op de jaren Adidas Schoenen Nieuw die de traditionele Three Stripes-branding herbergen, zijn nu omwikkeld met een all-over print, terwijl de All Terrain-iteraties het bovenwerk versieren met een herhaald haaientandpatroon - op dezelfde manier gebruikt op hun vorige NMD-collab - gepleisterd over de zijkanten naast een co-branded hit op de hielkappen.


Voor Independence Day laat adidas Originals een patriottische kleurstelling van de Adidas Schoenen Dames vallen om 4 juli te vieren. Deze iteratie van de schoen heeft een wit en blauw Primeknit-bovenwerk in combinatie met een bijpassende blauwe veterkooi. Rode biezen op de doorzichtige hielclip bovenop een White Boost-tussenzool en bijpassende rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


In de maand oktober brengt adidas Originals een paar nieuwe kleuropties uit van de Adidas Ultra Boost 19 Pride. Een daarvan is dit aankomende aanbod met een grijs en Volt Primeknit-bovenwerk met een doorschijnende veterkooi en doorzichtige hielclip. Een White Boost-tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.walkfootjoy.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.