logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
Kinard57  
#1 Posted : Tuesday, June 30, 2020 7:18:36 AM(UTC)
Kinard57

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 6/29/2020(UTC)
Posts: 34

Nike Air Max 270 sale
UserPostedImage

De Nike Air Max 270 Dames is in feite een Flyknit-versie van de nieuwe Air Max 270 en komt deze zomer in een Triple Black-thema. Het Flyknit-bovenwerk van de sneaker, Flywire-kabels, veters, lederen details rond de hiel, branding op de tong en mediale sectie zijn volledig bedekt met zwart. Eindelijk maakt een bijpassende effen zwarte Air Max-zool in de hak en rubberen buitenzool het ontwerp helemaal af.

De Nike Air Max 270 Heren was eerder aangekondigd om zijn debuut te maken in februari of zelfs begin januari, maar de officiële releasedatum is eindelijk vastgesteld voor volgende week. Het bovenwerk van de sneaker is uitgevoerd in een zwart / donker stucwerk-antraciet kleurstelling en heeft een ontwerp met netweefsel dat geïnspireerd is op energetische plastic schermen. Eindelijk maakt een bijpassende tussenzool met de 270 Airbag in de hiel, gevolgd door een robuuste buitenzool het geheel helemaal af.

Deze nieuwe kleurstelling van de Nike Air Max 270 goedkoop is gekleed in een Cool Grey en Blue Fury kleurenschema. Het ontwerp van de schoen bestaat uit een bovenwerk van grijs mesh in contrast met de Blue Fury-hits op de branding, hielluslipjes en een deel van de buitenzool. De schoen wordt ook geleverd met grijze veters en een zwarte Air Max-hieleenheid, tussenzool en buitenzool.

Fans van de Nike Air Max 270 sale zullen blij zijn te horen dat er onlangs een nieuwe colorway van het model is uitgebracht. Nagesynchroniseerd met de Nike Air Max 270 Flyknit Atmosphere Grey, deze nieuwe smaak van het silhouet komt gekleed in een tweekleurig grijs over het Flyknit-bovenwerk, gecompenseerd door de Hyper Punch-hits op de buitenzool. Andere details op de schoen zijn de tweekleurige grijze tussenzool, ton sur ton veter en natuurlijk de grote doorschijnende Air unit op de hiel.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.