logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
z9dgi3b7  
#1 Posted : Monday, July 26, 2021 6:52:22 AM(UTC)
z9dgi3b7

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/26/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.novostocks.com/

UserPostedImage


Adidas Originals zal aan hun Nizza-line-up toevoegen met een geheel nieuwe "Sky Tint" colorway van hugeperfects.com hun low-top. Gekleed in een Sky Tint, Off White en Clear Brown kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van lichtblauw canvas met witte veters, shell-toe en tussenzool. Een lijn van Nizza-logo's in reliëf langs de foxing-tape knipoogt naar hun erfgoedinspiratie bovenop een rubberen buitenzool die het ontwerp compleet maakt.


Adidas Originals heeft een two-pack met nieuwe Adidas Schoenen Roze ontwerpen klaargemaakt: de Nizza Hi en een normale laag uitgesneden versie. Met materialen die afwijken van de standaard Nizza-releases en afneembare stash pouches, is dit duo zogenaamd geïnspireerd door de tegencultuur van de jaren 80 en de rebelse geest van Generation X.


Adidas Originals zal op tijd een gloednieuwe Adidas Nizza Cloud White/Victory Blue/Rood lanceren om Valentijnsdag te vieren. Gekleed in een Crystal White, Shock Red en Core Black kleurenschema. Deze adidas Nizza heeft een wit bovenwerk bovenop een bijpassende rubberen tussenzool gemarkeerd met hartlogo's aan de zijkanten. Een rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Naast de nieuwste Nizza Hi met een afneembare stash pouch, zal adidas Originals deze opvolgen met een aankomend "Pale Nude" paar. Maar deze release wordt verkocht zonder zakjes. Gekleed in een Pale Nude, Off White en Gum rubberen buitenzool. Het heeft een bovenwerk van nude canvas met wit dat de veters, shell-toe en tussenzool bedekt. Afwerking van het ontwerp is een rubberen buitenzool Snelle Bezorging.


https://www.hugeperfects.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.