logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
laywin  
#1 Posted : Tuesday, September 07, 2021 11:26:48 AM(UTC)
laywin

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/7/2021(UTC)
Posts: 7

Nike's hernieuwde nadruk op de vrouwelijke demografie gaat verder met een steeds populairdere sneaker door middel van de Nike Air Max 98 Heren/Dames "Solar Red". Uitgerust met alle details die de 98 zijn kenmerkende look geven - onconventionele veterschoenen, reflecterende biezen en de enige eenheid van zijn voorganger uit 1997 - is deze nieuwe styling een must voor Air Max-verzamelaars van het fijnere geslacht. Wit, Reflect Silver en Black vormen het grootste deel van het bovenwerk van deze sneaker, terwijl Solar Red een vleugje kleur toevoegt aan de veterlussen, Nike Swooshes en de bovengenoemde zool.

UserPostedImage

Vorige maand brachten we je officiële afbeeldingen van een Nike Air Max 98 Schoenen -selectie gekleed in fractal-patronen en genaamd "AOP" - all-over print. Nu heeft de Swoosh nog een AOP-iteratie die dezelfde zwart-witte fractal-afdruk op zijn tongeenheid gebruikt. Rondom die look zijn meerdere tinten Tiger Camo door het hele bovenwerk, beginnend met Medium Olive direct boven de tussenzool, dan zijn weg naar licht kaki, en dan eindigend met een donkerder kaki en bruin net onder de bovengenoemde tong. Team Orange en gele tinten zijn toegevoegd aan de Swoosh- en Air-branding van deze selectie voor een vleugje kleur.

Hoewel het trypofobie-triggerende patroon geïsoleerd is tot een paar gebieden, is het palet "Oracle Aqua" en "Barely Volt" dat niet; "airmax" tongbranding en hiellipjes zijn sterk voorstander van de levendige blauwe tint. Nike Air Max 98 te Koop Elders neemt het Teal-achtige arrangement een groot deel van de zichtbare Air-eenheid hieronder over, behalve de lichte aanraking van neongroen bij de voorvoet. "Witte" constructie - centrale onderlaag, tong, tussenzool, buitenzool - laat het lenteklare kleurenschema nog veel meer opvallen.

Nike Air Max 98 Verkoop blijft aankomen in een overvloed aan nieuwe kleurstellingen, waarvan de laatste een schone "antraciet" is. Deze monochromatische grijze en zwarte versie van het klassieke silhouet biedt een bovenwerk van zwart mesh met een middelgrijze suède overlay die wordt afgedekt door de beruchte reflecterende streep van de 98. Een donkergrijs spatbord heeft krokodillendetails in reliëf, net als de bovenste oogjes. De look van het bovenwerk wordt gecompleteerd door verdere grijze suède details op de toebox en tong, en de schoen wordt afgerond met een witte tussenzool, grijze Air Max-eenheid en grijze buitenzool.

Voorheen alleen te zien in een "Magic Flamingo", introduceert de aankomende release van het '98-silhouet een derde palet voor de bovengenoemde collectie. Kopen Nike Air Max 98 Hoewel het bovenwerk van dit paar geen irisatie bevat, heeft het nog steeds gradiëntafwerkingen over hun spatborden en bovenste textiellagen. De laatste ervaart alleen de ingedeukte verfraaiing via de overlay van de teendoos en de bovenste oogsteun, terwijl de eerste overal doorzeefd is met bubbels.

www.schoenenjogger.com
lesliehuang  
#2 Posted : Wednesday, September 15, 2021 4:50:02 AM(UTC)
lesliehuang

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/27/2020(UTC)
Posts: 12
Germany

toptan  
#3 Posted : Wednesday, September 15, 2021 2:19:42 PM(UTC)
toptan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/15/2021(UTC)
Posts: 4
Turkey
Location: İstanbul

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.