logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
holliefeil  
#1 Posted : Friday, November 09, 2018 2:10:15 PM(UTC)
holliefeil

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/9/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Nike nike air yeezy 2 sp ‘red october’ Skateboarding levert schoenen, kleding en uitrusting aan skateboarders over de hele wereld. Het heeft ook een eigen skateboardteam. Een van de eerste skateboarders die lid werd van het team was de in Californië geboren Stefan Janoski.

Stefan Janoski nike air footscape woven chukka begon te schaatsen toen hij 12 was en is nu een professionele skateboarder, maar ook werkzaam als artiest, schrijver en muzikant. Toen Janoski voor het eerst bij Nike kwam, kreeg hij de gelegenheid om zijn eigen schoen te ontwerpen voor de officiële release van het team.

Vanaf 2013 nike schoenen dames sale heeft Stefan Janoski twee verschillende trainerlijnen voor Nike geproduceerd. De eerste, Nike SB Zoom Stefan Janoski werd op de markt gebracht als een enorme triomf, en werd snel gevolgd door Nike SB Stefan Janoski Max. Janoski was enorm betrokken bij de productie van beide schoenen. Hij wilde ze modelleren over hoe hij skateboarden zag, om de dragers zoveel mogelijk voordeel te geven.

Beide nike stefan janoski max heren schoenen zijn enorm succesvol geweest, ontworpen met extra vulling en ondersteuning, en met uitstekende onopvallende demping; perfect voor skateboarden. In het Zoom-assortiment zijn er nu 13 verschillende stijlen beschikbaar, variërend in kleuren en ontwerpen, zodat elke skateboarder zijn eigen persoonlijke look kan creëren.

De Air Max-versie van de schoenen van Stefan Janoski is vergelijkbaar met die van Nike. Ze komen ook in unieke ontwerpen en stijlen, en hebben minder een voor de hand liggend frame van skateboarder.

https://www.tofstesneakers.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.