logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
n3klzgmt  
#1 Posted : Thursday, July 11, 2019 1:18:57 PM(UTC)
n3klzgmt

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/11/2019(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.startingnice.com/https://www.rosascarpe.com/

UserPostedImage


Adidas Skor Herr använder en svart knit övre med läder träffar på tungan och hälen. En unik styling av varumärkes traditionella Three Stripes wraps runt hälen i ett vitt läder också. Övre sitter på toppen av en vågig gummisula. Detta par är påfallande likartat i utförandet av Kamanda-modellen, som debuterade under Adidas Originals imprint detta förra april, som också innehöll en retro övre som liknar förflutna silhuetter och en tjock gummisula.


Adidas Skor Vita är en helt ny siluett från Three Stripes, och det är en elegant fotbollsinspirerad design. För en av sina första färgvägar är modellen täckt i svart för sin flexibla, ribba stickade övre med en stor tunga som är detaljerad med en matchande läderplåstret för högsta detalj. Ett centralt element är det vita läderet Three Stripes som omsluter hälen och sidorna, medan ett gummi genomskinligt gummiyttersula kompletterar designen helt och hållet.


Adidas Skor Nya stickade övre har dekorativa sömmar linjer som tagits från ikoniska adidas silhuetter. Också detaljerad med det klassiska tre-streckmärket, inslaget runt hälen och sedan upp över sidorna, inkluderar de sista detaljerna av skorna ett litet asymmetriskt snörningssystem och märkesdetaljer, placerad ovanpå en gummimulsåldersula.


Adidas Sobakov Mint Green har en sommar klar vit och tuggummi färgväg, med en kraftig vit stickad övre som har en unik texturerad look, och erbjuder också futuristisk Three Stripe branding som sträcker sig hela vägen från midfoten till läderhårig häl. En formad gummitygsula med ett vågigt mönster lägger också till en liten klassisk stil i livsstilfotbollssilhouetten. Även om skon erbjuder designegenskaper som liknar adidas Kamanda, stryker den stickade övre och vågiga yttersålen med ett mer modernt utseende.


https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.