logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
0hq80h9m  
#1 Posted : Tuesday, August 13, 2019 9:11:16 AM(UTC)
0hq80h9m

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/13/2019(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
adidas schoenen zwart dames adidas brengt de nieuwste uitvoering van het Prophere-silhouet uit - olijf. Dit model heeft een bootie-geconstrueerd gebreid bovenwerk met speciale zones en stijlvolle TPU 3-strepen. Andere elementen zijn - de lederen hielkooi, geborduurde details op de voorvoet en de hiel, tong trekt, allemaal bovenop een overdreven polyurethaan tussenzool en rubberen buitenzool.

adidas schoenen heren 2019 Een combinatie van scherpere, futuristische silhouetten en een focus op comfort heeft bijgedragen aan het momentum van Adidas, zonder tekenen van vertraging op elk moment. In hun laatste poging lijkt de adidas Prophere deze indrukwekkende run voor het merk voort te zetten.

adidas schoenen wit groen De vorm en het ontwerp van de schoen zijn onmisbaar. Een gebreid bovenwerk wordt geleverd met bijbehorende details, zoals nubuck laterale branding, om je geboeid te houden. Het meest opvallende element hier zou heel goed de tussenzool van de schoen kunnen zijn. Met een standaard polyurethaanconstructie, vindt dit gedeelte zijn weg naar wat meer onroerend goed en lijkt de schoen op te slikken.

adidas prophere blauw De zijwand die het vormt, heeft een gebeeldhouwd ontwerp, wat zorgt voor een interessante visuele beslissing en tegelijkertijd bijdraagt ​​aan het tractieprofiel van de sneaker. In een interessante draai lijkt deze verlengde tussenzool zelfs de stabiliteit van de schoen te vergroten, waardoor de laterale nubucksecties alles op hun plaats houden.

https://www.nicestijl.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.