logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
nikrcvgp  
#1 Posted : Thursday, January 09, 2020 7:52:44 AM(UTC)
nikrcvgp

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/9/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.best7now.com/

UserPostedImage


De Schoenen Saucony Wit is overwegend zwart met overal donkere kleurtonen, waaronder rood op de mediale Saucony branding en hak, paars op de tong en een veelkleurige buitenzool. Reflecterende details zijn aanwezig op de neus, terwijl de tussenzool gespikkeld is.


De Schoenen Saucony Heren werd oorspronkelijk uitgebracht in 1988. Een klassiek hardloper, het silhouet is nog beter dan voorheen. Deze specifieke versie wordt geleverd met een synthetisch microsuède en ripstop mesh-bovenwerk, EVA-middenzool en een driehoekige nokkenzool. Deze nieuwste versie wordt geleverd met een slimme combinatie van kleuren: zwart, geel en oranje.


Oorspronkelijk Schoenen Saucony Running ontworpen als hardloopschoen, is dit originele blauwe, gele en witte kleurenschema klaar om de lifestyle-markt stormenderhand te veroveren met zijn lichtgewicht constructie, mesh toebox en suède overlays. In het huidige sneaker klimaat, trekken veel consumenten naar nostalgische creaties die in een verloren tijdperk zijn geboren, waardoor een perfect venster werd geopend voor de heropleving van de Azura. Bedoeld om precies op de oorsprong van de Azura te lijken, werd dit kleurenschema dertig jaar geleden opgesteld, net naast de torsiestijfheidsbalk die leidt tot ongelooflijk comfort voor de hele dag dragen.


De Saucony x Bleu de Paname Azura Grijs/Rood colorway bevat een superleuke combinatie van heldere tinten, waaronder groenblauw, rood en natuurlijk neon groen, om de levendigheid van een avondje uit in de stad in een van de populairste attracties van Azië te evenaren. Het synthetische, organische micro-suède en rip-stop mesh-bovenwerk zijn klassieke nietjes in het silhouet die hier ook terugkeren en de EVA-middenzool voltooit de constructie om fans van de schoen nog een extra vlieg toe te voegen om toe te voegen aan hun collectie Saucony.


https://www.waardefoot.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.