logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
ewsnaa77  
#1 Posted : Friday, March 13, 2020 3:13:32 PM(UTC)
ewsnaa77

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/13/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.basketouve.com/

UserPostedImage


Adidas Skor Herr Grå, eller i huvudsak All-Terrain, introducerades månader tidigare, presenteras nu i en ny colorway och mid-top-profil. Förnyad med en mycket robustare och hållbar primeknit-konstruktion, förutom att få ett vattentåligt lager för att hålla fötterna torra mot elementen - kompositionen, den utökade strumpliknande kragen och TPU-förstärkande hälbänk är alla draperade i tongrått.


Efter en förhandsgranskning för månader sedan kommer den nya Adidas Skor Svart i Trace Khaki äntligen till återförsäljare. Skon helt enkelt inspirerad av sin ursprungliga Ultra Boost-modell och denna version har en blandning av solbränna med fläckar av grått och svart som täcker hela Primeknit-överdelen. Mer svart trimning syns på den strumpliknande kragen, och genom att komplettera den eleganta designen är en solbränd hälbänk, vit Boost mellansula och yttersula i svart gummi.


Adidas Skor Running tillverkades för att tåla den kalla säsongen med stil, och för sin senaste colorway i år kommer sneakeren i det populära Triple White-temat. Med en vattentålig Primeknit-överdel, med en förlängd krage som ger mer täckning och stöd. Andra detaljer inkluderar en gjuten häl och midfota bur, medan en Boost mellansula och robust yttersula för väderlek väder fullständig tonal design helt.


Adidas Ultra Boost ATR Mid Triple Grey kommer att debutera senare i år. En av colorways som du kan förvänta dig att se släpp är denna adidas Ultra Boost ATR Mid Khaki-version. Passar till höstsäsongen kan du förvänta dig att se fler par släppa med denna typ av färgton. Denna adidas Ultra Boost ATR Mid är klädd i olika nyanser av Tan och har en full Primeknit-överdel med svart detaljering och trimning på den strumpliknande kragen. En brun hälbänk, full längd Vit Boost mellansula och svart yttersula i gummi kompletterar denna design.


https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.