logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
u8bue9tk  
#1 Posted : Tuesday, June 30, 2020 10:26:29 AM(UTC)
u8bue9tk

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/30/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.athleairmax.com/

UserPostedImage


Detta erbjudande av den trail-klara Adidas Skor Herr kommer klädd i ett Lime Green och Pine Green färgschema. Den har en mörkgrön övre markerad med Neon Green på spetsburet och EVA-inlägg. Reflekterande spetsar och klackar med orden ”UNIK” och ”FRAMTID” är broderade över höger respektive vänster skor. En vit Boost ovanpå en gummisula i gummislängen kompletterar designen.


Den Adidas Skor Gula delen av Pharrell Williams 'pågående samarbete med adidas Originals släpps senare denna månad och ser fyra nya Hu NMD: er släppa i "Solar Yellow", "Cream White", "Hyper Pop" och "Core Black".


Enligt alla Adidas Skor 2020: er, är den övre prydd med broderade ord som "Andas," "Sol", "Vet" och, på "Core Black / Gum" iterationen, frasen "Infinite Species." De fyra färgvägarna samlas för ett förpackning som kallas ”STOLT”, och alla har en chunky BOOST-utrustad mellansula ihop med en greppig, snidad yttersula med gummi-hued.


Den sommarklara sneakeren är konstruerad av Pharrell x Adidas NMD Human Race Trail PRD Sun Calm Three Stripes unika Primeknit-tyg. Den övre omfattar en tonal plastisk ögonskonstruktion på sidorna som spärrar repets snörning över vampen och över den broderade texten, medan formade EVA mellansulaproppar på båda sidor av skon fortsätter den nu-ikoniska NMD-designen.


https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.