logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
mguilp79  
#1 Posted : Wednesday, September 16, 2020 6:11:15 AM(UTC)
mguilp79

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/16/2020(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
nike schoenen heren grijs Er is een nieuwe innovatie: de Nike Air Max 720 is er, envolgens Nike zijn ze als wandelen in de lucht. Met de grootste Air-unit tot nu toe (over de hele lengte van de buitenzool), bieden deze futuristische sneakers 360 graden demping voor je meest comfortabele rit ooit. Een golfachtig ontwerp laat je stijl zien, terwijl mesh-pods en een duurzame buitenzool met wafelprofiel de stabiliteit bieden die je nodig hebt voor dagelijks gebruik. Ben je klaar om de Nike Air Max 720 sneakers te verslaan?

nike schoenen dames blauw De Nike Air Max 720 is gemaakt met kleuren die zijn geïnspireerd op de natuurlijke wereld. Het ademende bovenwerk behoudt een grotendeels verduisterde esthetiek, terwijl de gevormde Hyper Royal-lijnen een golfachtig patroon creëren en goud subtiel een deel van de branding van de schoen in de schaduw stelt. Wees gerust, comfort speelt een cruciale rol in de futuristisch ogende stijl met Nike's hoogste Air-dempingseenheid in opvallend rood die over de hele lengte van de buitenzool loopt.

nike air max schoenen wit De Nike Air Max 720 Slip OBJ "Team Orange" heeft een opnieuw ontworpen vetersysteem en bevat elementen van Odell Beckham Jr.'s kenmerkende colorway van dezelfde schoen. De schoen is gekleed in een kleurenschema dat doet denken aan de uniformkleuren van het Cleveland Browns team en is uitgerust met vurig oranje suède over de neus, veteroogjes en hiel. De basis wordt gevormd door tonaal nylon en mesh langs respectievelijk de teen en het middenpaneel. Het bovengenoemde vetersysteem is samengesteld uit ton-sur-ton nylon banden die op hun plaats worden geklikt voor een veilige pasvorm.

nike air max 720 zwart Voor zijn nieuwste release gaat de futuristische Air Max terug de ruimte in met een "Obsidian / Cosmic Fuchsia" -kleurig melkwegstelsel dat hem zeker wat aandacht zal trekken. Het bovenwerk heeft een rijke print uit de ruimte onder de zwarte schuine overlays. Hoewel de lay-out anders is dan de Air Max 90 Supernova, heeft de all-over-print op de 720 een vergelijkbaar kleurenpalet, met branding op de voorvoet, tong en hiel die zich overgeven aan de opvallende "Cosmic Fuchsia" tint. Onder de voeten zit deze Air Max 720 bovenop een Air-unit over de volledige lengte, bekleed met beide titulaire tinten.

https://www.rennenomg.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.