logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
ptdqwp6d  
#1 Posted : Sunday, February 07, 2021 7:35:14 AM(UTC)
ptdqwp6d

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/7/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.nrunnersale.com/

UserPostedImage


Via Anaheim Factory heeft startkorting.com openlijk hun aandacht uitgesproken voor kwaliteit en erfgoed, het sublabel een effectieve viering van de 54-jarige geschiedenis van het merk. En als onderdeel van dit voortdurende eerbetoon zien we de Old Skool 36 DX gekleed in twee vroegere kleurstellingen, elk verheven in materiaal voor het zich ontvouwende "Lux Colour Block" -pakket.


Hoewel elk van de aankomende Vans Schoenen Heren bekend is - aangezien de ene een universeel grijs / wit gebruikt, terwijl de andere outfits in roze / wit - zijn hun constructies veel verrassender, met nepponybont die de panelen van teen tot hiel bedekken. Zelfs de Jazz Stripe langs het profiel en de tongen erboven komen qua fabricage overeen, in tegenstelling tot die van de veters en voering die kiezen voor respectievelijk katoen en leer.


De opvallende kleurstelling in de capsule is "Flame", die wordt ondersteund door Vans Old Skool 'Flour Shop' Wit/Multi "Deep Blue" en "Lemon Chrome" versies van de Old Skool. Deze kleuren bedekken de hele schoen, inclusief de veters, Sidestripe en buitenzool. Andere kenmerken van de sneaker zijn voorgevormde drop-in sockliners voor comfort en de klassieke wafelzool van Vans.


Vault by Nu Kopen Vans heeft de klassieke Old Skool LX opnieuw een moderne update gegeven. Voor deze nieuwe release is het lage silhouet verkrijgbaar in drie gewaagde kleurstellingen, elk bedekt met nepkrokodillenleer. Deze Old Skools, aangeboden in "Flame", "Deep Blue" en "Lemon Chrome", trekken eerst de aandacht met hun monochrome kleurstellingen. Van daaruit zien we leer en suède samenkomen op het bovenwerk, dat gedetailleerd is met de eerder genoemde croc-huid.


https://www.startkorting.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.