logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
Emenardy31  
#1 Posted : Monday, March 26, 2018 2:00:37 PM(UTC)
Emenardy31

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/26/2018(UTC)
Posts: 3
United States
Location: New York

De Nike air max 2017 dames sale executive die vorige week ontslag nam tijdens een bedrijfsbrede interne beoordeling van ongepast gedrag, staat klaar om te vertrekken met een uitbetaling van $ 525.000.

Trevor Edwards, 55, de voormalige president van het merk Nike en een eenmalige kandidaat om de volgende chief executive officer te worden, zal officieel in augustus vertrekken na een periode als adviseur van Chief Executive Officer Mark Parker. Op dat moment komt er een niet-competitieve overeenkomst van start die Edwards de $ 525.000 in het volgende jaar in maandelijkse termijnen zal betalen, volgens de registraties van de regelgevende instanties.

Nike air max 1 premium dames wierp een wolk over de uitgang van Edwards door te zeggen dat het wangedrag van 's werelds grootste atletische merk beoordeelde. Een van zijn top luitenanten, Jayme Martin, verliet vorige week ook abrupt het bedrijf. Toch koppelde Nike het gedrag niet aan een van beide managers.

Edwards zal ook ongeveer $ 9 miljoen aan onvoorwaardelijke stock-awards hebben aan het einde van zijn dienstverband, op basis van de slotkoers van Nike air max 90 goedkoop bestellen op vrijdag. Bij pensionering wordt dit soort compensatie meestal uitbetaald of blijft het onvoorwaardelijk worden. Maar de indiening van Nike maakt dit niet duidelijk, en het bedrijf weigerde vragen over de vergoeding van Edwards te beantwoorden.

Nike air max 97 silver bullet kopen heeft herhaaldelijk gezegd dat er geen directe beschuldigingen zijn van ongepast gedrag tegen Edwards. De uitvoerende macht was volgens het bedrijf niet beschikbaar voor commentaar.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.