logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
Huuohigf  
#1 Posted : Thursday, November 05, 2020 1:42:46 PM(UTC)
Huuohigf

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/5/2020(UTC)
Posts: 4
Location: uk

Nike Air Force 1 07 2 Sort Hvid er ikke bare en gammel AF1! Med et perfekt kontrastudseende har du absolut brug for et par i din kollektion denne sæson, og her er hvorfor! Air Force 1 07 2 Black White er lavet af et luksuriøst læder, der vælter til perfektion, og har en overvejende sort overdel med kontrasterende hvide accenter, der rammer tungen, hælbadge og Swoosh-branding, der skyder over de laterale og mediale sidevægge. Nedenunder er den klassiske Air mellemsål til stede, der giver sneakerheads med Nike Sko Til Børn uovertruffen komfort og dæmpning siden 1982, og denne er afsluttet med en gummi ydersål for ekstra holdbarhed og trækkraft med hvert trin.

Gør dig klar til den helt nye Nike Air Force 1 07 LV8 1 Black! Et diskret, men alligevel unikt tag på ikonet, her er hvad du har brug for at vide om dette fald! Med det legendariske design fra 1982 er Air Force 1 07 LV8 1 Black malet i et helt sort farveskema på tværs af dets overdel. Dette står i kontrast til et stablet snøresystem, Nike Sko Danmark Outlet der er dyppet i hvide og grå nuancer for en meget subtil pop af kontrast. Klædt fra hæl til tå i premium læder giver klassiske detaljer som laterale og mediale perforeringer i swoosh og tåboks til en tidløs æstetik.

Vi elsker absolut den splinternye Nike Air Max 200 Black White, og det er derfor, du også skal! Denne sko frigøres sammen med en række ultra-levende farver, og den er den goth, du ser på hver college-fest, som du aldrig har talt med, men du ved, er cool. Ved at kombinere de bedste bits fra Air Max 270, Air Max 270 React og selvfølgelig Air Max 720 fungerer Air Max 200 Black White som en efterfølger til den ikoniske Air Max 180, der fik sin legendariske debut tilbage tidligt 90'erne. Nike Sko Kvinder Udsalg Mens begge modeller har ekstremt forskellige designs, finder du efter yderligere inspektion et par ligheder, der forbinder dem begge, inklusive signaturen Air mellemsål.

Hvem er hyped til AMBUSH x Nike Air Max 180 Hi White?! Et samarbejde, der først blev drillet helt tilbage i november, frigiver det endelig, og her er alt hvad du behøver at vide! Den sydkoreanske modedesigner Yoon Ahns hjernebarn, AMBUSH x Nike Air Max 180 Hi White, har AM180s signatur Air-såleenhed, men skifter den øverste og vælger et rent hvidt kappe, https://www.runskonline.com/ der ikke ligner noget andet derude. Sikret med en sort lynlåslukning svarende til det, der findes på Air Zoom Flight handsken, afrundes denne derefter med en hæltrækflig for ekstra bekvemmelighed.

UserPostedImage
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.