#1 Posted : Tuesday, October 24, 2017 7:49:59 AM(UTC)

Groups: Registered
Joined: 7/8/2017(UTC)
Posts: 2

Detta är alltför Manchester United tröja barn lukrativa! Skytten har också en kniv vakt. han är en 2 legend.

Arsenal slå Köln i den första omgången av Europa League laget i en 0-1 nedgången med 3 mål återförs. Kolasinac, som gjorde för Gunners equalizer och lät comeback horn, var den första spelaren att poäng i 17 år som anfallare i Europa League, inklusive hans föregångare, UEFA-cupen.

Kolasinac utvecklades väl.

På övertaget mot Bournemouth började Kolasinac med en Assist att hjälpa Arsenal 3-0 vinna sina motståndare. Han fick UserPostedImage en chans att ta en paus, men Gunners defender holding i första halvlek, tvingar Arsène Wenger att göra en korrigering efter halvtid, strid, en vänster-back, av Kinas smeknamnet ”fett Tiger” av kinesiska gun fläkt och Arsenal som 4231 formationen.

Debuten var bara 4 minuter och Kolasinac jiangong: Erneni utsökta över topp plockar, Walcott sneda infogas till vänster sida av begränsat område, ta bort bollen efter baksidan av passage var defender block, döda på vänster sida av fat Tiger sida att iaktta det bollen punkt sida höjdjustering steget, vänster fot kraftigt volley, direkt genomborrade horn vaktas porten, 1-1! Arsenal i början av olyckan var slutligen kvitterade.

Community Shield mot Chelsea, Kolasinac på grund av Mertesacker skadade och ersätta debut, iscensatta Arsenal karriär debut, det är han i 82 minuters huvudet scoring equalizer, innan spelet dras in i straffshootouten, slutligen Wenger team 4-1 vinna pokalen. Spelet är Kolasinac vägnar Gunners av Europeiska första utställning eller suppleant debut, eller gjorde mål, sa Sanchez är Arsenals låret, nu verkar Neymar Jr tröja det som den bosniska internationella också har förmågan att vara en lår!

Data visar, gick Arsenal hittills Kolasinac 5 spel bidragit 2 mål 2 Assist, delta direkt i 4 mål, inklusive 1 Ball 2 Assist var född i Emirates Stadium. och Gunners 3 mål av slaget har också fett Tiger bidrag: med Sanchez vänster, Kolasinac skickas ut till vänster, Walcott skott var rusade ut, Belerin tid döda för att fylla i dörren, för team lås segern.

Arsenal återvände till Europa League efter 17 år och Kolasinac gjorde ett mycket historiska mål. Gunners gjorde förra gången i turneringen, går tillbaka till den andra etappen av UEFA Cup ronaldo tröja barn semifinalen i April 2000 med Lance Kanu, den nigerianska anfallaren och ett substitut för en värdefull bort mål att hjälpa Gunners lyckas i finalen. Tyvärr i finalen med Galatasaray, Arsenal föll i straffshootouten och missade titeln.

Målet är dessutom Wenger arsenal i Europa att vinna målet nr 200 hem, 1th bollen från 20 år sedan i September 1997, ”Prince of Ice” Bergkamp att bryta den grekiska kraftpaketet PAOK Gate. Ett mål, Kolasinac sida team historia två stora legendariska anfallare, tillräckligt ära.

Arsenal kommer börja London derby med Chelsea på söndag. Den 3: e omgången av stark dialogen mot Liverpool, Kolasinac på bänken sit messi tröja barn 90 minuter, såg laget 0-4 besegrade. Efter två på varandra följande första 1 mål och 1 Assist, har dock bosniska internationella låst röd-blå krigets viktigaste position.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.