logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
t7jfjpzv  
#1 Posted : Thursday, November 04, 2021 8:31:36 AM(UTC)
t7jfjpzv

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/4/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.thepickjoy.com/

UserPostedImage


Adidas Ultra Boost 3.0 släpps i en klassisk indigofärg för i sommar. Skon är helt enkelt täckt av den Adidas Skor marinblå nyansen över sin primeknit-överdel med en matchande bur, men hälräknaren har en matt finish den här gången. Neonfärgade innersula, en vit Boost-mellansula och svart Continental-yttersula i gummi kompletterar den eleganta tvåfärgade looken helt och hållet.


En ny färgsättning kommer till adidas Ultra Boost 3.0 i sommar och den är i det Adidas Herr monokromatiska temat trippelgrå. Sneakern är helt enkelt täckt av en blandning av gråa nyanser över sin primeknit-överdel, och är också detaljerad med ett ljusgrå färgat bursystem på mittfoten och häldisken. En mörkgrå boost-mellansula och svart yttersula ger en elegant look för att komplettera den eleganta designen snyggt.


När förväntningarna skorunvit fortsätter att öka kring en release får vi här en titt på ytterligare tre kommande färgsättningar av adidas nya Ultra Boost 3.0. Visad i lila, solbrunt och brunt, 3.0s har Primeknit övre konstruktion och Boost-verktyg under. Detta speciella bruna par välkomnar också en läderapplicering på den övre buren, vilket ytterligare bidrar till den lyxiga känslan av adi-skon.


Gjorda i eleganta ytskikt av brunt/oliv, ljust Adidas Ultra Boost 3.0 Grå Leather Cage solbrunt och ljuslila — de definierande tonerna täcker i huvudsak sneakerns förnyade Primeknit-överdel, förutom den mer raffinerade trerandiga hållarapparaten som består av premiumläder och TPU-häldisk. Slutligen avslutar en traditionell vit boost-mellansula i full längd designen.


https://www.skorunvit.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.