logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
t7jfjpzv  
#1 Posted : Thursday, November 04, 2021 8:35:05 AM(UTC)
t7jfjpzv

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/4/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.thepickjoy.com/

UserPostedImage


Nike Waffle Racer Crater arriveert in een nieuwe colorway gekleed in Summit White, Black, Photon Dust en Dark Grey. De Nike Dames is gemaakt van ten minste 20% gerecycleerde materialen. Het combineert een super-zachte krater-schuimmidsole met Nike Grind Rubber Details voor een ruige, track-geïnspireerde look. Details van de wafelzool omhullen het bovenste waar decoratief zichtbaar stiksels in overvloed zijn, waardoor een moderne doe-het-zelf-uiterlijk ontstaat.


Details over de Nike Waffle Racer-krater zijn onder meer een constructie die Nike Schoenen bestaat uit 20% gerecycleerde materialen omdat het laagtopmodel is verhoogd met DIY-esthetiek via blootgestelde decoratieve stiksels. Ander hoogtepunt omvat zijn duurzame krater-schuimmidsole die is gekoppeld aan Nike Grind Rubber Details voor een robuuste, maar toch door een track geïnspireerde afwerking. Volt inlegzolen en zwart / rode Nike Air-branding op de tongen rond de hoofdkenmerken van de schoen.


Nike heeft zijn klassieke Waffle Racer opnieuw bewerkt om een ​​gloednieuw silhouet te blazersnieuw debuteren, de Waffle Racer 20. Dit aanbod van de schoen komt gekleed in een spook, lichte biet, licht bot en witte kleurenschema. Het hebben van een vergelijkbare bouw als het origineel, de schoen wordt geleverd met een paar moderne tweaks. Het beschikt over een synthetische ripstop met toegevoegde raster texturen die gepaard gaan met suede overlays en doorschijnend hieltab. Een gele tape op de vamp, een geschetste donkerbruine swoosh bovenop zijn klassieke herwerkte Waffle-buitenzool voltooit het ontwerp.


Het volgende model om vrij te geven met gerecycled slijpstof uit Nike's Space Hippie-collectie is de Nike Waffle Racer 2X Pale Ivory/Jade Aura. Gekleed in een Midnight Navy, Damp Green en Black Color SCHEMA. Deze Nike Waffle Racer heeft een navy mesh bovenkant met zwarte suède overlays, groene swooshes, paarse harige suède in de zeldzame bovenop zachte roze wafel rubberen buitenzolen. Nike's gerecycleerde materialen worden gebruikt op de tongen en hakken om het ontwerp te voltooien.https://www.blazersnieuw.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.