logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
ypxdr2mg  
#1 Posted : Friday, January 21, 2022 8:34:14 AM(UTC)
ypxdr2mg

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/21/2022(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.pointeswatch.com/

UserPostedImage


Adidas Originals breidt zijn klassieke Campus 80-serie uit met dit geheel nieuwe aanbod van de Schoenen Adidas retro-ontworpen schoen voor het nieuwe jaar. Gekleed in een College Burgundy, Footwear White en College Navy kleurenschema. Deze adidas Campus 80s heeft een volledig suède bovenwerk met witte leren drie strepen en hakken. Wit loopt door op de veters en is afgewerkt met een Off White rubberen zool.


De Koop Nu schoen heeft een overwegend zwart suède bovenwerk waarbij elk deel van de schoen de verschillende ego's van Durden vertegenwoordigt, terwijl de naam van het personage op de tong is aangebracht. De finishing touch is de wit gemarmerde loopzool met de tekst "Fight Club" in de klassieke neonroze kleurtint. Bekijk de collab hieronder van dichtbij.


De eerste, een populaire keuze rond de Adidas Grigie herfst- en winterseizoenen, bedekt een groot deel van het suède bovenwerk van het paar. Zijn donkere tegenhanger neemt de veters, profiel 3-Stripes, zooleenheden en branding op de tong en hiel over. Samen zorgt elke ontwerpkeuze voor de gezamenlijke adidas-propositie voor een uniforme afwijzing van een wijdverbreide fashion faux pas, terwijl het een make-up oplevert die inherent veelzijdig is, zelfs na langdurige slijtage.


Details zoals de Adidas Campus 80s "How To Kill A Werewolf" Grijs/Zilver stempel zijn in tonale letters in het leer gedrukt, terwijl de tongbranding even minimaal is, in crème op het witte paar of zwart op het andere paar. Het veranderen van dingen op 032c's Campus is echter de "Prince Albert" -component - een piercing die door twee zijdezachte katoenen draden loopt op de eyestay-sluiting bovenaan bij de tong. Dit bungelende sieraad wordt op beide kleurstellingen in een zilvertint geserveerd. De kenmerkende rode branding van de 032c siert een rubberen hiellipje, dat elke schoen afrondt.


https://www.checkschoen.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.