#1 Posted : Saturday, May 26, 2018 8:23:32 AM(UTC)

Groups: Registered
Joined: 1/15/2018(UTC)
Posts: 5
Location: JUJI

Ola Kamara gjorde ett hattrick när Norge gav Bert van Marwijk en oförskämd uppväckning i sin första match som Australiens tränare med Socceroos slumpen till en dumlig 4-1 förlust Sverige barn tröja i Oslo på fredag.

Värdarna, som sitter 20 platser under den 37: e rankade Socceroos, dominerade från början och var fullt värde för sin seger framför en gles folkmassa i ett bittert kallt Ullevaal Stadium.

Tre mål från LA Galaxes Kamara och en rubrik från Tore Reginiussen säkrade den eftertraktade segern efter att Jackson Irvine hade gett Socceroos ledningen med en 19: e minuts header.

Van Marwijk lämnade debut till Dimi Petratos och Andrew Nabbout i en 4-2-3-1 bildning med Bailey Wright som heter i en oundviklig högerback roll.

Norge gjorde allt tidigt och borde ha öppnat poängen genom Bjorn Johnsen som blev klar av skepparen Stefan Johansen men han sköt rakt på Mat Ryan.

Australien erbjöd sig lite i attack men i en sällsynt förjämning vann Nabbout ett hörn som därefter svängdes in av Aaron Mooy och Irvine steg omärkt för att nämna hem sitt andra internationella mål.

Trots det tidiga bakslaget fortsatte hemmalaget att Tyskland barn tröja pressa framåt på ett imponerande sätt. Tempraten av högt rankade Mohamed Elyounoussi på vänster flank var konstant hot mot Socceroos försvar och han var arkitekten av Kamara equalizer.

Basel-vingen, som gjorde mål mot Manchester City i ett nyligen Champions League-spel, hoppade över Mark Milligan Argentina tröja och hans låga kors träffades första gången av Kamara för en enkel avslutning.

Van Marwijk valde mot några förändringar på halvtid och innan han kunde blanda sitt pack, gjorde värdarna två gånger i nio minuter för att effektivt täta tävlingen.

Center-back Reginuissen fick Oslos frihet UserPostedImage att leda förbi Ryan efter att Irvine missbedömde Johansens frispark frispark sju minuter efter pausen.

Kamara avslutade sedan eftertryckligt efter att ha lurat på en fruktansvärd pass från Ryan avsedd för Mile Jedinak och skjutit förbi Brighton-målvakten.

Van Marwijk gjorde då en förändring av förändringar men det var liten skillnad, eftersom Lars Lagerbacks sida fortsatte att dominera.

Bjorn Johnsen borde ha utökat Norges ledning med en fri header som han satte över ribban efter att ha förlorat Milligan i lådan.

Men det var Kamara som hade det sista ordet två minuter från tiden med en curling, låg finish för att Brasilien tröja slutföra sitt hattrick och mössa av en eländig dag för van Marwijks sida som möter 13: e rankade Colombia i London på tisdag.