logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
4yfqibh9  
#1 Posted : Friday, November 08, 2019 6:13:29 AM(UTC)
4yfqibh9

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/8/2019(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.tiendaout.com/

UserPostedImage


Dit jaar is het de geheel nieuwe Nike Air Max 720 Dames die Nike naar de massa duwt. Ze kwamen onlangs met de inaugurele "Aurora Borealis" colorway en sindsdien plagen ze een overvloed aan nieuwe colorways waar alle fans van kunnen genieten. Deze keer pronkt het merk met een kleur die we vrijwel hebben gezien, 'Triple Black'. Een volledig zwarte schoen is een nietje in de kast van de vrijwel altijd sneakerheads, dus het is alleen logisch dat Nike deze stijl naar de nieuwe schoen zou brengen.


Elk jaar brengt Nike een nieuw Air Max-model uit en deze keer wordt het de Nike Air Max 720 Sale en functies genoemd. Het is een vrij futuristisch ogende sneaker met een aantal interessante tooling aan de bovenkant die bijdraagt ​​aan zijn esthetiek. Zoals schoenbedrijven de neiging hebben om te doen wanneer ze voor het eerst een nieuw silhouet uitbrengen, testen ze het water met enkele gloednieuwe colorways. Dit is niet anders met de Nike Air Max 720, die zijn nieuwe colorways zal uitbrengen als onderdeel van zijn Nature Pack.


Nike Air Max 720 Grijs vorige vlaggenschip Air Max, de Air Max 270, heeft een luchtkussen van 32 mm in de zool; met 38 mm plaatst de nieuwe Air Max 720 een echt springkussen van demping onder de voet. Die toegevoegde 6 mm is ontworpen om de hele dag comfort te bieden, maar ook je milieubewustzijn - Nike zegt dat de airbag van de 720 is gemaakt van meer dan 75 procent gerecycled productieafval.


De volgende reeks Air Max-releases wordt hun volgende Nike Air Max 720 Bleached Coral -line-up die in maart begint te verschijnen, op tijd voor de viering van Air Max Day. Een van de collega's die binnenkort "Metallic platina" iteratie zal zijn, is perfect voor het lenteseizoen. De schoen heeft een volledig witte stijl en is afgewerkt met een blauw getinte Air Max-zool over de volledige lengte.


https://www.waardefoot.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.