logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
ewsnaa77  
#1 Posted : Friday, March 13, 2020 3:10:38 PM(UTC)
ewsnaa77

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/13/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.basketouve.com/

UserPostedImage


Adidas Sko Blå giver deres karakteristiske Prophere-silhuet en faldinspireret to-tone makeover, der frigives senere i denne måned. Til denne seneste udflugt kommer adidas Prophere klædt i en blanding af Night Maroon og Night Red farvetoner. Den har en strikket tekstiloverdel, der er forstærket af et hælstabilisatorpanel og skoens unikke Three Stripes-mærke. Efter endt udseende er en ren hvid tyk gummisål.


Adidas Sko Dame 'chunky nye Prophere-silhuet er klar til at indlede et altid beundret “Desert Camo” -udseende, der bruger mesh på størstedelen af ​​dets øvre. Tre striber er i centrum på dette tilbuds midtfod, opført i en staselig Core Black nuance, der matcher hans hals såvel som dens flere hælstrimler. Dens bulbous og pigget ydersål, der virkelig giver sneaker karakteren vælger en cremet sejl nuance, der perfekt komplimenterer resten af ​​sin ørken camo æstetik. Mens dette par virkelig er et GR, var den anden Prophere-farve nogensinde et samarbejde med UNDFTD, der fulgte med et skovtryk i modsætning til ørkenens sort her.


Adidas Sko 2020 vil fortsætte med to silhuetter, der huller Gohan mod Cell, sidstnævnte repræsenteret ved denne farverige make-up af Prophere. Den tykke livsstilsløber arver farverne i Dr. Geros fineste skabelse, og parrer lystgrønt og lilla sammen på skoens strikkekonstruerede overdel. Mørkere versioner af hver farvetone arbejder med tungen, 3-striber og hæl, mens en struktureret hvid mellemsål og lyserød ydersålshætte ud af stilen


Med et Fall-passende look kommer denne Adidas Prophere Trace Khaki dækket af Night Maroon og Night Red for at skabe stort set en dejlig bordeauxoverdel. Skoen har den traditionelle strikkede tekstiloverdel med nubuckdetaljer på sidepanelerne og en læderhælbenk. Nedenunder ser vi den aggressive chunky mellemsål lavet i hvidt sammen med en sort gummi ydersål.


https://www.skonmd.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.