logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
rrpkleg5  
#1 Posted : Thursday, March 26, 2020 8:34:08 AM(UTC)
rrpkleg5

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/26/2020(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
adidas sko dame udsalg Fyrene, der prøvede Ultra Boost ATR, elskede skoens samlede komfort, som dæmpede fødder på både kortere og længere løb. Boost ™ mellemsålen giver dig den overdådige føling, du er bestemt til at elske. Det er en af ​​de mest populære funktioner i Ultra Boost-linjen på grund af den forbedrede energiafkast, den giver. Du vil føle dig lige så god på din første kilometer som din sidste i mænds Adidas ATR.

adidas sko mænd 2020 Løbere elskede estetikken i denne sko og fandt, at den scorede store stilpoint. Adidas er kendt som en moderigtig og ikonisk skofabrikant, så hvorfor ikke inkorporere nogle af disse hovedvendende spark i din egen atletiske garderobe? Tag disse sko på en kørsel, og skift derefter over byen i gadeklar stil.

adidas sko sort og hvid Adidas brugte deres berømte boost ™ -teknologi i Boost ATR'er, et skummateriale i fuld længde bestående af små individuelle skumpiller. Disse pellets hjælper med at absorbere påvirkning, når du slår ned under gangcyklussen og genanvender denne energi tilbage til dit næste trin, så du føler dig stærkere på dine fødder i længere tid. Langs midten af ​​mellemsålplatformen finder du også Torsion®-systemet, der fungerer som et stabilt fundament for at holde dig stabil og sikker, når du kører.

adidas ultra boost atr grå Adidas Ultra Boost ATR Mid 'Oreo' har en sort og grå Primeknit på tværs af den øverste, soklignende forlængede krave og en forhøjet tunge. Denne midt-top, terrænversion af Ultra Boost-løberen leveres også med sorte øjnestykker, en sort hæltræk og en mat sort hælbenk med sølv ultra boost branding. Under dækket kombinerer værktøjet en hvid Boost mellemsål med en robust sort all-terræn kontinentale gummi ydersål. Den faldt i en 3-pakning med 'Gray' og 'Burgundy' farveveje.

https://www.andksko.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.