logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
81ywq9fo  
#1 Posted : Thursday, May 21, 2020 10:18:30 AM(UTC)
81ywq9fo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/21/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.ftwr-zapatillas.com/

UserPostedImage


Skor Adidas 2020 kommer också att släppa adidas Ultra Tech i en Blue Rose-färgväg. Denna iteration av modellen kommer klädd i mocka och mesh övre gjord i en blå, grå och ljusrosa färgschema. Detaljer om skon inkluderar gråbandet Three Stripes-märkesvaror på sidopanelerna och den vita webbsålsenheten.


Skor Adidas Vita samlingen från adidas Originals fortsätter in i november med striden mellan Vegeta och Majin Buu. För Vegeta används adidas Ultra Tech-silhuett med karaktärernas signatur Blå, Gul och Vita färger i hela dess övre. Märkta klackar ovanpå en solid yttersula i svart gummi fullbordar designen.


För dem som kan ha missat Skor Adidas Herr precis tappat en helt ny "Blue Rose" färgväg. Löparen från 90-talet sportar en kombination av mocka och nät i sin övre del i olika nyanser av blått, grått och ljusrosa. Ett grått band med tre ränder som märkes på sidorna ovanpå en vit webbsåleenhet slutför designen.


Adidas Ultra Tech Raw White/Hi Res Yellow/Raw Khaki Nätbotten tar på sig en mörkgrönblå nyans, medan vissa av överläggningarna väljer en kylig ljusblå och de andra går mot den mörkare änden av spektrumet och kräver en skiffergrå. Det är dock inte alla naturliga toner här: ljusa poppar av karmosinröda visas på tungan, hälen och som trim för midfootens Three Stripes-grafik. En texturerad vit mellansula och en aggressiv stil yttersula fullbordar sedan utseendet.


https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.