logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
4wn5d8ed  
#1 Posted : Saturday, June 20, 2020 8:50:31 AM(UTC)
4wn5d8ed

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/20/2020(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
adidas sko dame tilbud Bortset fra det utallige dråber, hvad der adskiller "Zebra" fra resten af ​​West og adidas 350 V2 er dens stark farvepalet. Mens de fleste stilarter vælger mere jordagtige toner eller makeups i én farve, kombinerer "Zebra" sprøde hvide og rige sorte nuancer til et virvlende mønster på dens Primeknit-overdel. Den mælkehvide mellemsåle indeholder en tyk BOOST-fodseng, og rød "SPLY-350" -tekst på den postfarvede monofilament-sidestribe giver også en levende pop af flair for at afslutte udseendet.

adidas sko mænd rabat Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Clay" er en af ​​tre regionale eksklusive colorways, der blev frigivet i marts 2019. Denne "Clay" Yeezy frigives kun i Nordamerika. Colorway har en rødlig orange farve på tværs af Primeknit øvre med hvide detaljer og matchende lerfarvede hæltapper. Den gennemsigtige mellemsål har en let gradientbehandling i den samme lerfarve. Konstruktionen indeholder også de gennemsigtige monofilament-sidestrimler, der ses på de to andre versioner i den regionale Yeezy-kollektion, "True Form" og "Hyperspace" colorways.

adidas sko sort og hvid Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Yecheil" er en unik flerfarvet udgave af Kanye Wests populære livsstilssko. Sidste udgivelse af 2019 indeholder farverige nuancer, der er vævet ind i den åndbare Primeknit-overdel, der gør "Yecheil" til et af de dristigste tager endnu på Yeezy Boost 350 V2-serien. Med en sort Primeknit-base får design et "splittet" udseende med ydersiden af ​​skoen med nuancer af blå, rød, lyserød og gul, mens den mediale side har en mere forenklet tofarvet strik væv af sort og lyserosa. En solid sort stribe løber hen over sidesiden i gennemsigtig monofilament for at kontrastere den indviklede farve.

adidas yeezy boost 350 v2 zebra Adidas Yeezy Boost 350 v2 "Sesame" er et rent look til den altid populære model fra Kanye West og Three Stripes. Releaseen i november 2018 indeholder en lysbrun farvetone kaldet "Sesame" på tværs af Primeknit øvre i en tonal behandling. Den ribbestrå, gennemskinnelige gummi mellemsål matcher den øverste, mens ydersålen leveres i en gennemsigtig gummigummigummi. Det tonale look i neutrale toner uden striber eller tekst - ligesom hvad der ses på de fleste andre farveveje i Yeezy Boost 350 v2 - resulterer i et alsidigt og ultra-stilfuldt tilbud af silhuetten.

https://www.andksko.com/

Edited by user Saturday, June 20, 2020 8:52:14 AM(UTC)  | Reason: Not specified

reebu0  
#2 Posted : Saturday, August 01, 2020 12:18:28 PM(UTC)
reebu0

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/1/2020(UTC)
Posts: 1
Australia


faceforpc
thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.