logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
edjp3rfv  
#1 Posted : Thursday, January 07, 2021 6:10:03 AM(UTC)
edjp3rfv

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/7/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.overtopsell.com/

UserPostedImage


Deze adidas Nite Jogger heeft een heldergroene basis bedekt met zwarte mesh-netten en checkschoen.com gedurfde 3M-branding aan de mediale zijde. Donkergroene en een lichtgele tint leren overlays bovenop een White Boost-middenzool met barcode-branding op de zijkant maken het ontwerp compleet.


Adidas Originals zal een paar nieuwe Adidas Schoenen Rood kleurstellingen lanceren om de maand juni te beginnen. Een daarvan omvat dit nieuwe "Signal Green" -aanbod dat wordt geleverd met een mesh-basis, leren overlays en 3M reflecterende details. Een verloopontwerp siert de gedempte Boost-middenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool.


Naast het "Signal Green" paar heeft Ivy Park x Adidas Nite Jogger Dark Green/Frozen Yellow ook een "Black Metallic" editie van hun nieuwste 3M Nite Jogger uitgebracht. Gekleed in een Core Black, Silver Metallic en Grey Two kleurenschema. Deze adidas Nite Jogger heeft een zwarte basis bedekt met mesh-netten en gedurfde 3M-branding aan de mediale zijde. Zilver en grijs lederen overlays bovenop een Black Boost-middenzool met barcode-branding op de zijkant completeren het ontwerp.


Nieuwe Trending Adidas Originals zal in juni een "Triple Black" -versie van de Nite Jogger uitbrengen. Dit aanbod van de adidas Nite Jogger heeft een volledige Core Black-kleurblokkering, geconstrueerd met een bovenwerk van mesh en leren overlays. De schoen wordt benadrukt door reflecterende details waardoor je 's nachts veilig kunt hardlopen.


https://www.checkschoen.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.